دنبال کننده ها

۱۳۸۷/۰۸/۲۹

'بسیجی ها با ۱۰ هزار وبلاگ می آیند'

هدف از وبلاگ نویسی بسیجی ها، تولید محتوای ارزشی در اینترنت عنوان شده است.
هفته نامه صبح صادق، ارگان دفتر سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در تازه ترین شماره خود، اینترنت را ابزار انقلاب مخملی در ایران خوانده و از ورود اعضای بسیج به حوزه وبلاگ نویسی خبر داده است.
این هفته نامه خبر داده که ۱۰ هزار وبلاگ ‏برای ۱۰ هزار پایگاه بسیج در ایران راه اندازی شده و هدف آن تولید "محتواهای ارزشی" در ‏فضای اینترنت است.
هفته نامه صبح صادق به ۱۸ میلیون کاربر اینترنتی در ایران اشاره کرده و نوشته است که "برای مصون سازی جامعه و حاکمیت از "تهدیدهای اینترنتی" عملکرد هماهنگ نهادهای نظارتی و فرهنگی کشور ضروری است.
این هفته نامه نوشته است: "دولت آمریکا قصد دارد با ابزارهای دیپلماسی ‏عمومی که این نشریه "اینترنت" را بخش اصلی آن معرفی کرده، به انقلاب مخملی و براندازی جمهوری اسلامی ‏دست بزند."
در این گزارش، ایمیل، موتورهای جستجوگر اینترتی مانند یاهو و گوگل، مطبوعات و رادیو و ‏تلویزیون های بین المللی، رادیو ‏‎و‎ تلویزیون های فارسی خارج از ایران و خبرگزاری های رویترز، آسوشیتدپرس، یونایتدپرس، فرانس پرس از مصادیق ابزارهای آمریکا توصیف کرده است.
نشریه صبح صادق، فیلترشکن ها، هک کردن، ‏بلوتوث، و پیام های کوتاه تلفنی موسوم به "اس ام اس" بخش دیگری از ابزارهای دیپلماسی رسانه ای امریکا معرفی شده اند.
"مسدود شدن بیش از ۵ میلیون سایت در ایران"
پیشتر عبدالصمد خرم‌آبادی، مشاور قضایی دادستانی کل ایران، روز دوشنبه ۲۷ آبان در جریان سخنرانی در همایش موسوم به "آسیب شناسی خانواده" از فیلتر شدن "بیش از ۵ میلیون" سایت اینترنتی در ایران خبر داده بود.
آقای خرم آبادی گفت که بیشتر این سایت‌ها دارای مطالب غیراخلاقی و ضداجتماعی بوده و بر اساس قانون فیلتر شده‌اند.
مشاور دادستان کل ایران "اعتیاد اینترنتی" را از آسیب های جدید توصیف کرد و گفت که "دشمنان با سوء‌استفاده از شبکه اینترنت، تلاش می‌کنند تا هویت دینی ما را مورد تهاجم قرار دهند."
ایران یکی از پرشمارترین کاربران اینترنتی را در جهان دارا ست و به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در میان ۲۰ کشور دارای رتبه هفدهم تعداد کاربران اینترنتی در جهان است.
شمار کابران اینترنتی در ایران رو به افزایش است
اما همزمان با گسترش استفاده از اینترنت در ایران، دولت این کشور نیز محدودیت هایی برای کاربران اینترنت وضع کرده است.
محدود شدن سرعت اینترنت و مسدود شدن بسیاری از سایت ها، از جمله مشکلاتی است که کابران اینترنت در ایران با آن مواجهند.
از چند سال پیش، مسدود شدن سایت ها از طریق کمیته ای موسوم به "کمیته تعیین مصادیق فیلترینگ" انجام می شود که نمایندگانی از صدا و سیمای جمهوری اسلامی، وزارت ارشاد و وزارت اطلاعات اعضای آن هستند.
موضوع فعالیت بسیاری از این سایت ها و وبلاگ ها، سیاست، حقوق بشر، حقوق زنان و سایت هایی که از آن در ایران با عنوان "سایت های غیر اخلاقی" یاد می شود، بوده است.
مسدود شدن برخی از سایت های خبری که توسط مقام های سیاسی و نامدار ایران اداره می شده، در سال های اخیر، اعتراض این افراد را به دنبال داشته است.
سایت "بازتاب" منسوب به محسن رضایی فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است و سایت "الف" که با مدیریت احمد توکلی، وزیر اسبق کار و از نمایندگان فعلی مجلس شورای اسلامی، اداره می شود، از جمله این سایت ها هستند. سایت "الف" البته فقط چند روز فیلتر شد.
به گفته آقای توکلی مسدود شدن سایت "الف" به علت انتشار سندی بود که می گفت علی کردان، وزیر کشور سابق ایران بر خلاف ادعایش مدرک دکتری افتخاری از دانشگاه آکسفورد ندارد.
آقای توکلی در ارتباط با مسدود شدن سایت الف به محمود هاشمی شاهرودی، رئیس قوه قضائیه ایران شکایت کرد که منجر به رفع فیلتر از این سایت شد.
در پی این رویدادها، آقای شاهرودی در نامه ای به سعید مرتضوی دادستان تهران، از وی خواست که توقیف سایت های اینترنتی حتی الامکان با نظر محکمه و دادگاه انجام شود.
آقای شاهرودی جرایم اخلاقی و امنیتی را از این قاعده مستثنا کرد।
19.11.2008- سایت بی بی سی

هیچ نظری موجود نیست: